Skip to main content

Denne side er du blevet bekendt med igennem en lang årrække, men vi har desværre været nødsaget til at fjerne vores uploadservice af billeder. 

uploadfunktion

Image removed. 

Gennem den senest stykke tid har flere brugere desværre brugt vores gratis og anonyme uploadservice til andre ting end at dele deres egne billeder på nettet. Da vi ikke har haft mulighed for at gennemgå og fjerne billeder, som kan virke stødende, opfordre til ulovligheder, eller på anden måde er skadelige i deres indhold, har vi på reduktionen med stor ærgrelse valgt efter 16 års tro tjeneste at nedlægge uploadservicen.  

Vi har overvejet alle muligheder, f.eks. om vi kunne kræve, at uploads ikke kunne være anonyme, eller at de krævede forhåndsgodkendelse, så vi på den måde kunne forhindre de værste tilfælde. Vores vurdering er at, det ville fjerne det enestående ved vores tjeneste, at vi ikke har timer nok i døgnet til at yde en service, vi kunne stå inde for, og at det i sidste ende ville ødelægge vores unikke koncept. 

Derfor har vi valgt at lave en større omlægning af sitet, og vi håber, at I som vores trofaste brugere vil kunne lide det nye Peecee. Vi vil fremover være et site, som bringer sjove og interessante nyheder om spil, elektronik og gadgets, hvor der er højt til loftet og rig mulighed for at bidrage som bruger. 

Vi vil derfor gerne have jeres feedback, og hvis I har lyst til at assistere med en nyhed, eller I har nogen ønsker om indhold på det nye Peecee, så skriv til os på mail. 

Tak for alle årene, og god læselyst på det nye Peecee! 

Redaktionen