Skip to main content

SEO hacks: 5 tips til at få din hjemmeside indekseret hurtigere hos Google

49
0

At komme til tops i Google bliver hele tiden svære, hvilket skyldes, at Google hele tiden ændrer sine algoritmer. Et af de steder, som mange overser at gøre noget ud af, er når det kommer til den tekniske del af deres SEO-indsats. Så hvis du gerne vil have din hjemmeside indekseret så hurtigt som muligt, kommer der her fem simple tips.

1: Indsend din sitemap til Google Search Console

Det første du bør gøre, hvis du vil have Google til at finde, og derefter crawle din side, så du kan blive rangeret hurtigt, er at indsende et XML-sitemap via Google Search Console.

Google Search Console er Googles eget program, hvor du kort sagt kan sende en besked til Google, vedrørende udviklingen på din side. Ved at indsende en sitemap, giver du Google klar besked om nye URL’er på din hjemmeside.

2: Brug videoer i dit indhold

En anden ting du kan gøre, hvis du vil have din side indekseret hurtigt, er at bruge videoer i dit indhold.

Sider der indeholder video indekseres hurtigere end sider, der kun indeholder tekst. Det er formodentligt fordi, at Google gerne vil have godt indhold, og her er video blevet en slagmark imellem Google og Facebook. Google kvitterer med hurtigere indeksering og inden for Facebook annoncering, får man lavere klikpriser.

3: Anvend struktureret data

En tredje ting man kan gøre er, at anvende struktureret data. Google har brug for alt den hjælp den kan få når den crawler en side, så jo bedre struktureret hele hjemmesiden er jo bedre.

Struktureret data er ekstra information man kan give til Google om sin hjemmeside. Det kan være data, der fortæller, at en URL indeholder anmeldelser eller priser eller måske produkter. Man kan på den måde også fortælle Google om hjemmesiden tilhører eller henvender sig til en bestemt industri. Jo mere du fortæller Google, jo nemmere har den ved at forstå din hjemmeside.

4: Bliv ved med at lave godt indhold

En fjerde ting som er ligeså vigtig på den lange bane, er at lave godt indhold. Jo mere indhold man laver jo oftere vil Google gen-crawle din hjemmeside og jo oftere den crawler din side, jo hurtigere bliver du indekseret. Det gælder derfor om at skrive lange og dybdegående artikler.

Et godt eksempel på hvor vigtigt dette er ses, hvis man undersøger eksempelvis mængden af indhold på alle søgeresultater inden for SEO. Her har alle resultaterne rigtigt mange ord, hvilket viser at konkurrencen er benhård. Du kan eksempelvis se Obsidian.dk, hvis du vil se et eksempel på meget dybdegående indhold.

5: Sørg for at anskaffe dig et SSL-certifikat 

En femte ting som du kan gøre, hvis du vil have din hjemmeside indekseret hurtigt er at anskaffe dig et SSL-certifikat. Hjemmesider med https bliver indekseret hurtigere end sider med http. Det skyldes, at Google gerne vil fremme et mere sikkert internet. Eksempelvis ses det ofte, at sider der forsøger at svindle ikke er sat op med https. Hvis du gerne vil vide mere om dette område, kan du finde det på denne side.

Tags

David