Skip to main content

Mere opbevaring i soveværelset

24
0

De fleste af os kender til problemet og følelsen af at vores soveværelse er for lille, og at vi sjældent har mulighed for at opbevare de ting vi gerne vil have i soveværelset som fx tøj, sengetøj, ekstra puder, ekstra dyner, tæpper og alt det andet, som hører til. De fleste har den klassiske dobbeltseng, et tøjskab og måske et ekstra møbel til opbevaring eller fjernsyn.

Derefter er de fleste soveværelser fyldt op. Men hvor har man pladsen til sengetøj, dyner og puder uden at miste plads til ens hverdags og arbejdstøj?

Senge med opbevaring

Til folk som står med samme eller lignende problemer, kunne et godt supplement her være en seng med opbevaringsmuligheder. Disse senge har i selve sengerammen, indbygget nogle store skuffer, så man nemt har mulighed for at opbevare sit sengetøj, samt dyner og puder, uden at det går ud over pladsen i ens tøj skab. Derudover har man bedre mulighed for opbevaring af vinter og sommerdyner. Samtidig har man sengetøjet lige ved hånden, når det skal skiftes. Skufferne kan samtidig bruges til at opbevare sengetæpper eller pynte puder, som ofte bliver lagt på sengen når den reddes om morgenen, men ikke skal bruges når man går i seng om aftenen, og hermed ellers bare ville ligge og flyde til den igen om morgenen er klar til at blive redt.

Senge som disse fås i både dobbelt eller enkeltmands størrelse. Så om man bor alene, og har en enkeltmandsseng, eller med en samlever, har man stadig mulighed for de store opbevaringsskuffer, som samtidig er gemt væk så de ikke bliver set.

Senge med opbevaring i træ, fås i mange typer af træ, samt i forskellige farver, dette giver dig mulighed for at finde en seng, som passer præcis til dit soveværelse. Så samtidig med at det er praktisk for dig at få mere opbevaring, går du stadig ikke ned på design og udseende

Hvis du føler, at du er en af de mange personer, som mangler plads i soveværelset, burde du prøve at anskaffe dig en seng med opbevaringsplads.

Tags

Nikoline