Skip to main content

Bliv klar til studiet med den rette computer

7
0

Skal du snart til at i gang med drømmestudiet, er det vigtigt, at du er klar på de mange strabadser, der vil blive kastet efter dig. På langt de fleste uddannelser vil du blive mødt med bunkevis af bøger samt opgaver. Der er ingen, der siger, at det er nemt at tage en uddannelse, men du kan trods alt gøre det lettere for dig selv. Der er en række områder, hvor du kan forberede dig, men vigtigst af alt er det, at du har en god og solid computer. Langt de fleste opgaver vil blive leveret elektronisk, ligesom mange af dine bøger samt noter vil være at finde på computeren. Du skal derfor have en troværdig følgesvend, som altid er klar til at gøre arbejdet. Derudover er det vigtigt, at du får din computer forsikret – ja, det kan lyde som nogle trælse penge, når du er på SU. Dog vil det med garanti være mere irriterende, hvis din computer blev stjålet eller gik i stykker, og du ikke havde forsikring, eftersom det ville medføre, at der ikke ville være nogen økonomisk støtte, når den nye computer skal erhverves.

Køb en pålidelig computer

Skal det være en PC med Windows, eller skal det være en MacBook fra Apple? Denne diskussion opstår mere hyppigt end diskussionen om, hvem der skal tømme opvaskemaskinen. Kort sagt bliver der i vennekredse og på diverse sites lagt meget vægt på, om det skal være Windows eller styresystemet fra Apple. Dog er der flere tegn, som efterhånden peger på, at produkterne fra Apple egner sig bedre til skolearbejde. Ja, de er lidt dyre, men de holder også længere, og der skal ikke sættes mange penge af til vedligehold. Desuden er de brugervenlige, og selvom du er nybegynder med denne type computer, er det helt sikkert noget, som bliver lært hurtigt. Vil du finde et sted, hvor du kan købe den nye computer til en god pris – så køb macbook på Wupti.com. De har nogle gode tilbud, og der skal nok være noget, du med dit SU-budget kan overskue.

Få computeren forsikret

En computer er en stor investering, og specielt for dig på SU kan det være en hård omgang. Derfor er det vigtigt, at du bliver forsikret på alle kanter, så du kan blive dækket økonomisk, hvis der skulle ske en skade med din computer. Der er flere forsikringsselskaber, der kan hjælpe, men ligeledes kan du sommetider få computeren dækket i butikken. Dog kan butikken ikke hjælpe, når det kommer til din indboforsikring. Her skal du have fat i et forsikringsselskab, så de kan få dig dækket i tilfælde af, at din computer eksempelvis skulle blive stjålet. Kig en tur forbi dette forsikringsselskab, når du skal have lidt hjælp. De har nogle gode tilbud, og selv på din SU skal der nok være noget, som kan falde ind under budgettet.

 

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

Tags

David